Missie en visie

Binnen zone Rivierenland hechten we veel belang aan onze missie en visie. We vinden het erg belangrijk om duidelijk te stellen wat we zijn en doen, waar we voor willen staan en naar welk doel we toewerken.

Daarnaast stellen we ook als prioriteit dat iedereen binnen de zone, beroepsbrandweermannen, vrijwilligers, medewerkers van de administratie,... zich hier kunnen in terugvinden.

Als brandweerzone zijn er 4 kernwaarden die we willen uitdragen:

  • Veiligheid
  • Respectvolle collegialiteit
  • Gedrevenheid
  • Hulpvaardigheid

    Onze missie bestaat er uiteraard in om onze medemens in nood te helpen. Hierbij zetten we onze medewerkers centraal om op die wijze tot een slagvaardige organisatie te komen. We streven naar een optimale dienstverlening in een geest van samenwerking. Ook in andere disciplines.

    De doelstellingen op lange termijn worden behaald door er nu al elke dag werk van te maken. Zo willen we in de nabije toekomst open communicatie als standaard hanteren en een cultuur van overleg, vertrouwen en openheid creëren. Samen dragen we bij tot het geheel van onze brandweerzone en maken we het tot iets waar we trots op kunnen zijn.Foto door Aron Visuals (Unsplash)

Powered by Froala Editor

Laatst bijgewerkt op 31 mei 2022
Missie en visie
Bezoek de nationale website via www.hulpverleningszone.be.