Nuttige Links

Een overzicht van bruikbare links die relevante informatie aanbieden.

De website van de Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten. De vereniging is de ledenorganisatie van alle Vlaamse gemeenten, OCMW's, politiezones,... en organiseert zich voornamelijk rond ondersteuning en belangenbehartiging.

Campus Vesta is hét multidsciplinair opleidingscentrum voor professionele veiligheidstrainingen. Zowel voor brandweer, politie, ambulanciers als voor bedrijven overheden en particulieren.

De website van én voor de provincie van Antwerpen. Hier vind je de meest recente informatie zodat je steeds up-to-date bent.

De algemene website van de Civiele Veiligheid. Ze dragen bij tot een leefbare en veilige samenleving. Belangrijkste opdracht is natuurlijk het beschermen van burgers en goederen bij ongevallen of rampen.

BVV is de vakorganisatie voor brandweerzorg in Vlaanderen. Als vakorganisatie hebben ze het doel om kennis te verzamelen, genereren en te verspreiden onder onze leden.

  • http://leefbrandveilig.be/

    Op deze website vind je naast campagnes ook heel wat tips om je leven brandveiliger te maken. De website wordt gelanceerd met als doel om het aantal slachtoffers door woningbrand drastisch te verlagen.


Laatst bijgewerkt op 06 maart 2019
Nuttige Links
Bezoek de nationale website via www.hulpverleningszone.be.