Nieuws
Kennismakingsdag 10 maart
Kennismakingsdag 10 maart

Onze zone zoekt nog naar gemotiveerde collega’s voor de brandweerposten in Rumst, Berlaar, Heist-op-den-Berg, Willebroek, Mechelen, Duffel, Hemiksem, Lier, Niel, Nijlen, Putte, Sint-Amands en Boom. Om deze zoektocht naar nieuwe vrijwilligers te stimuleren lanceert de zone een heuse aanwervingscampagne met de steun van de betrokken gemeenten.

Zo organiseren we op zaterdag 10 maart een kennismakingsdag waarop geïnteresseerde kandidaat-vrijwilligers kunnen proeven van het brandweerman-zijn, en informatie krijgen over het bijhorende Federale Geschiktheidsattest dat ze moeten behalen. Zo kunnen ze kennis maken met verschillende praktische onderdelen van deze proeven zodat ze zich beter kunnen voorbereiden. Om te kunnen solliciteren om vrijwillig brandweerman te worden, moeten kandidaten immers eerst hun FGA behalen.

Familiegebeuren
Het gezin van de geïnteresseerde kandidaten is ook van harte welkom op 10 maart. Zo kunnen de allerkleinsten zicht uitleven in een echt brandweerspringkasteel en ook hun eigen blustechnieken naar hartelust oefenen. Vrijwilliger zijn is immers niet gewoon een job, maar een roeping waarbij vaak heel de familie nauw betrokken wordt.

Meer info en (vrijblijvend) inschrijven: https://rivierenland.hulpverleningszone.be/jobs/aanwervingscampagne-2018-2153

  • 23/01/2018 07:33
Deel dit artikel
Bezoek de nationale website via www.hulpverleningszone.be.